HR Manager Onderwijs

samen bouwen aan stevig onderwijsteam

Interim HR Manager onderwijs

Is uw onderwijsinstelling op zoek naar een ervaren HR interim manager? Bob van den Steenhoven van FESA onderwijsadviesbureau heeft een brede praktijkervaring in alle sectoren van het onderwijs en beschikt over een schat aan theoretische kennis (MBA MEL). FESA biedt advies en ondersteuning bij het bij stevig neerzetten van het onderwijsteam. Of het gaat om het geven van onderwijsadvies of trainingen voor onderwijsmanagement, elke klus wordt geklaard. 

Persoonlijke relatie
Leiderschap vanuit verbinding, dat is waar ik als onderwijs HR manager in het onderwijs voor sta. Als interim professional creëer ik de voorwaarden om goed onderwijs te organiseren. Hierbij is het soms nodig om moeilijke beslissingen te nemen. Dat gebeurt echter altijd met oog voor de mens. Samen zorgen we ervoor dat collega’s zich gezien voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Door echt te luisteren en een persoonlijke relatie aan te gaan met leerkrachten, onderwijsassistenten en andere onderwijsmedewerkers, kunnen zij kinderen de begeleiding bieden die de school van hen verlangt. 

Gedragen besturing
Als HR manager pak ik beleidsontwikkeling binnen de organisatie breed op, met erkenning van ieders rol en verantwoordelijkheden. Ik sluit hierbij aan bij de besturingsfilosofie van de onderwijsorganisatie. Met de huidige arbeidsmarkt is het van groot belang dat medewerkers voelen en ervaren dat zij ertoe doen, dat ze kunnen groeien binnen de onderwijsinstelling en dat ze gewaardeerd worden. Door een transparante en gedragen besturing wordt draagvlak gecreerd binnen de gehele opleiding. 

Werkgebied
Voor interim-werkzaamheden richt ik me voornamelijk op de Randstad, de (stedelijke) gebieden rondom de Duin- en Bollenstreek, Leiden, Haarlem, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Bekijk mijn CV en maak kennis met mijn bestuurlijke ambities.

HR Manager onderwijs

Maak kennis met

Bob van den Steenhoven

Ik kom als hr manager in het onderwijs het beste tot mijn recht wanneer ik voor een flinke uitdaging sta. Mijn sterke eigenschappen zijn: het snel doorgronden van situaties, het stellen van prioriteiten en het nemen van – soms moeilijke - beslissingen. Door duidelijke communicatie en mijn gelijkwaardige opstelling creëer ik rust en draagvlak binnen het intern toezichtkader. Wat de opdracht ook is, de klus wordt geklaard.