Diensten

Onderwijsadvies, interim bestuurder, trainer/docent masteropleidingen schoolleiders, Strategisch ICT beleid, Promotieonderzoek schoolleiderschap en minecraft education 

Logo Fesa Onderwijsadviesbureau peil blauwe stippen

Onderwijsadvies

Ondersteuning en advies op het gebied van kwaliteitszorg, profilering en het bij elkaar brengen van een sterk team. Resultaatgericht en met oog voor de mens en de omgeving. 

Logo FESA Onderwijsadviesbureau

Interim directeur/bestuurder

Ontdek de voordelen van een ervaren interim-directeur of –bestuurder. Met een kritische en frisse blik creëren we de voorwaarden voor het organiseren van goed onderwijs en leggen we verbindingen waar de organisatie nog langdurig de vruchten van plukt.

Logo FESA Onderwijsadviesbureau

Trainer en docent masteropleidingen schoolleiders

Door zijn jarenlange ervaring in het onderwijs en talloze voorbeelden uit de praktijk is Bob van den Steenhoven een inspirerende (gast)docent voor opleidingsinstituten en besturen.

Logo Fesa Onderwijsadviesbureau blauwe stippen

Strategisch ICT beleid

De ontwikkelingen in de sterk veranderende samenleving en ICT gaan snel. Ik vind het van groot belang dat de onderwijspraktijk goed blijft aansluiten bij de leefwereld van leerlingen en hen voorbereidt op de maatschappij. 

Logo Fesa Onderwijsadviesbureau peil blauwe stippen

Promotieonderzoek Schoolleiderschap

Dit onderzoek streeft ernaar inzicht te verschaffen in de relatie tussen leiderschap op scholen en de mate van leerlingparticipatie binnen het kader van burgerschapsonderwijs op basisscholen. 

Logo FESA Onderwijsadviesbureau

Minecraft Education

FESA Onderwijsadviesbureau gelooft in de educatieve kracht van Minecraft. Ontdek hoe de toekomst van het onderwijs wordt vormgegeven door burgerparticipatie en baanbrekende technologie te integreren.