Interim Manager Nieuw-vennep

Leiderschap vanuit verbinding

Ervaren Interim Manager Nieuw-vennep

Bent u op zoek naar een ervaren Interim manager voor in Nieuw-vennep? Bob van den Steenhoven van FESA onderwijsadviesbureau heeft een brede praktijkervaring in alle sectoren van het onderwijs en beschikt over een schat aan theoretische kennis (MBA MEL). Met een frisse blik en een doortastende benadering pakt die uitdagingen binnen onderwijsorganisaties breed aan. De ideale kandidaat dus voor een uitdagende interim opdracht, gedegen onderwijsadvies of het geven van trainingen voor verandermanagement binnen universiteiten. 

Interim manager in Nieuw-vennep
FESA Onderwijsadviesbureau voert ook interim-manager-werkzaamheden uit in regio Nieuw-vennep. In het onderwijslandschap van Nieuw-vennep speelt de interim onderwijs manager een cruciale rol bij het bieden van effectieve leiderschapsondersteuning aan onderwijsorganisaties. De interim manager houdt zich bezig met het aansturen teams, het oplossen van operationele knelpunten, het coördineren van onderwijsprogramma's en het onderhouden van nauwe relaties met verschillende belanghebbenden. Bob creëert hiermee een omgeving waarin leerlingen optimaal kunnen leren en groeien. 

Gedragen besturing
Vanuit de rol van interim onderwijsmanager ontwikkel ik samen met het MT het strategisch beleidsplan (SBP), jaarplan en/of schoolplan en bereidt dit samen met de staf voor. Gedurende het proces worden er steeds meer ontwikkelingen met behulp van werkgroepen ingezet, zodat de voorbereidende taken lager in de organisatie komen te liggen. Zo ontstaat er gedragen besturing. Hierbij stuur ik op inhoud, worden kaders meegegeven en worden medewerkers gevraagd om het beleid verder te ontwikkelen door ze vroegtijdig aan te laten haken.

Werkgebied
Voor interim-werkzaamheden richt ik me voornamelijk op de Randstad, de (stedelijke) gebieden rondom de Duin- en Bollenstreek, Leiden, Haarlem, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Bekijk mijn CV en maak kennis met mijn bestuurlijke ambities.

Interim manager nieuw vennep

Maak kennis met

Bob van den Steenhoven

Ik kom als Interim manager in het onderwijs het beste tot mijn recht wanneer ik voor een flinke uitdaging sta. Mijn sterke eigenschappen zijn: het snel doorgronden van situaties, het stellen van prioriteiten en het nemen van – soms moeilijke - beslissingen. Door duidelijke communicatie en mijn gelijkwaardige opstelling creëer ik rust en draagvlak binnen het interen toezichtkader. Wat de opdracht ook is, de klus wordt geklaard.